
Burgerimiehet Välimerellä
Burgerimiehet Akseli Herlevi ja Ossi Lahtinen nostavat taas ankkurin ja purjehtivat tällä kertaa suurelle lihapatojen löytöretkelle Välimeren vanhoihin kulttuurimaisemiin. Grand Tourin alkupalat nautitaan Portugalissa, Espanjassa ja Marokossa. Afrikan taivaan alta singahdetaan Etelä-Ranskan kautta Italiaan ja sieltä hyvin marmoroituneina Kreikkaan ja Turkkiin. Välimerellinen ruokavalio on tunnetusti erittäin terveellistä, joten kaikki syödään mitä vastaan tulee ja loput kokataan itse.

1 - Eläköön välimerellinen ruokavalio!
Eläköön välimerellinen ruokavalio!. Uusi kausi alkaa! Nälkäiset burgerimiehet Akseli Herlevi ja Ossi Lahtinen starttaavat suurelle Välimeren kiertomatkalle löytöretkeilijöiden Portugalista. Se on portviiniä ja puita! (42')

2 - Kinkusta kiinni ja puita
Kausi 1. Jakso 2/10. Kinkusta kiinni ja puita. Akselin ja Ossin välimerellinen ruokavalio täydentyy Espanjassa ilmakuivatulla vuoristokinkulla, flamencolla, vermutilla ja Sevillan parturilla. Se on kutosta tupaan, tapasta eteen ja vamos! (42')

3 - Marokon kutsu
Kausi 1. Jakso 3/10. Marokon kutsu. He syövät kuin leijonat ja juovat kuin kamelit! Burgerimiehet seilaavat Välimeren yli Afrikkaan ja kutosta pyytää. Tuhannen ja yhden yön seikkailuissa kohdataan salaperäinen kaunotar Sara Chafak. (42')

4 - Aavikon sankarit
Kausi 1. Jakso 4/10. Aavikon sankarit. Kestääkö kamelin selkä? Akselin ja Ossin Afrikan seikkailu jatkuu Marokon kuumalla aavikolla. Salainen reitti johtaa ravitsevalta keitaalta toiselle ja villi laulu raikuu beduiiniteltan hämyssä. (42')


5 - Ranskalainen ryöstö
Kausi 1. Jakso 5/10. Ranskalainen ryöstö. Ryöstetäänkö burgerimiehet Nizzassa vai Monacossa? Kumpi haisee paremmalta, Akseli vai Ossi? Burgerimiesten Välimeren turnee etenee Ranskaan ja loppu on väli-näppästen historiaa. (42')